×

Dela "Göteborg 2020"


Välkomna till den tjugonionde Nordiska kommunforskarkonferensen i Göteborg den 26-28 november 2020 (NORKOM XXIX).

Notera datumen i din kalender redan nu!

Uppdateringar görs successivt på denna hemsida: https://spa.gu.se/samverkan/nordisk_kommunforskning


År 1992 inleddes det samarbete som låg till grund för att Nordiska Kommunforskar­föreningen (NORKOM) bildades 2014. NORKOM:s syfte är att samla kommunforskare och andra som är intresserade av forskning om kommuner, för att öka och sprida kunskapen om kommuner, kommunalpolitik och – förvaltning i de nordiska länderna, på nordiska språk. Nätverket samlas till en arbetskonferens sista helgen i november varje år för att bredda och fördjupa forskningen och stärka den nordiska dimensionen. 

Förvaltningshögskolan vid Göteborgs universitet bjuder in till den XXIX Nordiska kommunforskarkonferensen i Göteborg den 26-28 november 2020. Konferensen riktar sig till doktorander, forskare och praktiker som särskilt intresserar sig för offentlig förvaltning, samt kommunala och regionala frågor.

Med anledning av COVID-situationen kommer vi att erbjuda möjlighet att delta i konferensen digitalt. Vi kan omöjligt veta idag hur läget är i november – därför planerar vi just nu både för en konferens på plats och för en digital konferens.

Vi återkommer med definitivt besked om hur konferensen kommer att genomföras med anledning av Covid-19 den 28 augusti 2020.

Viktiga datum:

  • 28 augusti: Kommunikation om konferensens digitala och reala genomförande
  • 28 oktober: Anmälan och eventuell konferensavgift betalas
  • 13 november: Deadline inlämning konferenspapper
  • 19 november: Arbetsgruppernas kommentatorsscheman publiceras
  • 26 november: Konferensen öppnar
  • 27 november: kl 17:30-18:15 NORKOM:s årsmöte.

Vi återkommer med närmare information om program och alla praktiska detaljer kommer i slutet av augusti.

Sprid gärna denna information i era nätverk.

Trevlig sommar och varmt välkomna till NORKOM XXIX i november!

//NORKOM och den lokala konferenskommittén

 

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.