Välkommen till Norkom -
den viktigaste mötesplatsen
för nordiska kommunforskare!

Allt sedan år 1992 har nordiska kommunforskare årligen i november samlats till Nordiska kommunforskarkonferensen. Den allra första konferensen var i Oslo i november 1992 och de ursprungliga samarbetsparterna representerade Göteborgs universitet, Universitetet i Bergen, Syddansk universitet samt Åbo Akademi.

För att garantera konferensnätverkets fortbestånd och samarbetets kontinuitet på längre sikt grundades  Nordiska kommunforskningsföreningen år 2014. Norkom arrangerar kommunforskarkonferenser, sessioner för projektmöten och digitala luncher för att samla nordiska kommunforskare och främja nordisk kommunforskning också på de nordiska språken, i en tid där vetenskap mest presenteras på engelska.

 

 

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.